Harnaaz Kaur Sandhu Age, Bio, Career, Family, Height, Images, Net-Worth, Wiki & More » Matter Catchers

Harnaaz Kaur Sandhu Age, Bio, Career, Family, Height, Images, Net-Worth, Wiki & More

Harnaaz Sandhu Biography, Height, Weight, Age, Family

About Harnaaz Sandhu?
Harnaaz Kaur Sandhu was born on March 3, 2000 in Chandigarh, Punjab. She is an Indian actress and model. will represent India at Miss Universe 2021 in Eilat, Israel.

Click Here to check the list of other contestants.

She graduated from Shivalik Public School and then visited the Government College for Girls. UnguTimes Freshface Miss Chandigarh 2017.

Harnaaz Sandhu Biography

NameHarnaaz Kaur Sandhu
Nick NameHarnaaz
CareerModeling
HeightIn centimetres- 176 cm
In meters- 1.76m
In feet & inches- 5′ 9″
WeightIn kilograms- 50 kg approximately
In pounds- 110lbs
Physical Measurements34-26-34
Eye ColorBrown
Hair colorBrown
AchievementsTitle- Femina Miss India Punjab 2019
Miss Diva 2021Winner
Miss Diva UniverseNext Competition Miss Universe Pageant 70th Edition
Location of Event Israel
Miss Universe- 13th December 2021
Date of birthMarch 3, 2000
Age (As of 2021)21 Years
Place of BirthChandigarh, India
Zodiac signPisces
NationalityIndian
HometownChandigarh, India
EducationSchool- Shivalik Public School, Chandigarh
College- College For Girls, Chandigarh
Education Qualification- Bachelor Of Information Technology
HobbiesCooking, Traveling, Dancing
BoyfriendNot Available
HusbandNot Available
ParentsNot Available
FavoriteActress- Priyanka Chopra
Actor- Shah Rukh Khan
Favorite Quote“Great things happen to those who don’t stop believing, trying, learning, and being grateful.”

Harnaaz Kaur Sandhu  Early life and education

Harnaaz Sandhu is a well-educated girl and she has done graduation from Chandigarh, Panjab.

Harnaaz Kaur Sandhu income and net worth 2021-22

There are millions of people, who want to know about the net worth of Harnaaz Sandhu but due to the lack of data available about her net worth, there is no authentic info available about her net worth.

As there is not much data available about her net worth and monthly salary, so I can not share the info about her net worth here right now. As soon as the data will be available about her net worth 2021-22 and per month income I will update that here.

Harnaaz Sandhu Miss Universe 2021
Harnaaz Sandhu Miss Universe 2021:

Harnaaz Sandhu is the new Miss Universe 2021!

The 21-year-old from Punjab, representing India at the 70th Miss Universe 2021, held in Eilat, Israel, brought home the crown, 21 years after Lara Dutta won the title in 2000.

She edged out contestants Paraguay and South Africa to claim the crown.

Sandhu was presented the crown by Andrea Meza, former Miss Universe 2020 from Mexico at the event which was live-streamed globally.

  • Harnaaz is just 21 years old as of 2021
  • She has won the Miss Universe India 2021
  • She was born in Chandigarh, Panjab
  • She is Femina Miss India Punjab 2019.
  • She won the title, making her India’s Miss Universe 2021 candidate.
  • On June 15, 2019, she represented Punjab at Femina Miss India 2019.
  • By profession, she is an Indian actor, model.
  • She is the Miss Universe 2021
  1. Who is Harnaaz Sandhu?
    Ans. Harnaaz Sandhu is an Indian Model and actress who won the Miss Universe India 2021 title. She is worked in some Panjabi Movies too. She was born in Chandigarh, Panjab in 2000 and now she is about 21 years old as of 2021.

She is also representing India at Miss Universe 2021.

  1. Is Harnaaz Sandhu is Married?
    Ans. Harnaaz Sandhu is not married yet.
  2. What are the educational qualifications of Harnaaz Sandhu?
    Ans. She did her graduation from Chandigarh.
  3. What is the name of Harnaaz Sandhu’s father name?
    Ans. Currently, there is no update about her parent like her father and mother’s name. As soon as there would be any update about her father or mother. I will update here.
  4. What are the educational qualifications of Harnaaz Sandhu?
    Ans. She did graduation in her higher studies.
  5. Is Harnaaz Sandhu is a Sikh?
    Ans. Yes, She is a Sikh from Chandigarh, Panjab, India.
  6. Why Harnaaz is famous today?
    Ans. She is the Miss Universe semi-final contest from India, and that’s why people want to know about her.
  7. Is Harnaaz Sandhu is the Miss Universe 2021 from India?
    Ans. Yes, She is the Miss Universe 2021 and belongs to India.
  8. Who are the parents of Harnaaz Sandhu?
    Ans. Her mother’s name is Ravinder Kaur Sandhu and her father’s name is Paramjit Singh Sandhu.
  9. Harnaaz Kaur Sandhu Wikipedia?
    Ans. There is no page available on Wikipedia about her.

Harnaaz Kaur Sandhu (Miss Universe 2021): Biography, Net worth 2021, Salary, Educational Qualifications, Height, Weight, Family Details, Parents, Father’s name, Husband, Children, Religion, Nationality, Wikipedia, and more

Harnaaz Kaur Sandhu Images

Leave a Reply